fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Nega kose : Loreal power mix

Nega kose : Loreal power mix

Loreal power mix je prva personalizovana maska sa viskom koncentracijom koja se sveže priprema za svakog klijnta ponaosob.To je veoma brz treman (5 min) koji daje višenedeljni efekat  i transformiše kosu momentalno.Dvokomponentna struktura tretmana čini da raznovrsnim mešanjam bude formulisan za rešavanje svih problema kose,  i veoma  precizan u ispunjavanju želja klijenata vezanim za kosu a što je ujedno čini upotrebljivom samo u frizerskim salonima.

Nega kose Loreal power mix -Nutri : hidrira kosu  i daje  sjaj;posebno dobra za suvu kosu kojoj fali elasticnost i finoća na dodir.

Nega kose Loreal power mix -Repair : hrani kosu i oporavlja oštećene vlasi;za kose koje su veoma oštećene.

Nega kose Loreal power mix -Liss :smiruje jaku kosu  i  daje kontrolu nad kosom koja je rezistentna i teško ukrotiva;za jako suve kose kao i kovrdžave suve kose koje Čini mekšim,sjajnijim i finijim.

Neka kose Loreal power mix -Color :color sa antiksidansima daje kosi  dodatni sjaj i štiti boju od ispiranja i oporavlja vlas od farbanja kose; za bojene kose kojima treba da se zaključaju pigmenti,povrati kvalitet i produži trajnost boje.

Nega kose Loreal power mix -Force :jača vlas  , čini je čvršćom i sprečava pucanje vlasi; za kose koje su tanke ,slabe i ne mogu da dostignu željenu dužinu kao i one koje zbog nedostatka snage brzo gube frizuru.

 

 

fijatovic

No Comments

Post a Comment