fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

 

Farbanje kose

Naš cilj je da nadmašimo Vaša očekivanja !
Usluge farbanja kose

farbanje kose
farbanje

Farbanje kose je danas sastavni deo svakodnevice za veliki broj žena i čini se da je postalo jedna veoma prosta disciplina koje se lako izvodi i daje željene rezultate i bez mnogo znanja i veštine. Ovo je naravno velika zabluda jer je farbanje kose sve osim jednostavnog.

Farbanje kose kao koje treba da traje podrazumeva da pigmenti koji se unesu u vlas treba i da se u istoj i zadrže, za šta je nophodno da je kvalitet kose očuvan i posle tretmana. Zbog ovoga su farbanje kose i kvalitet kose neraskidivo povezani i zbog ovoga je neophodno koristiti kvalitetne boje i farbati kosu sa umećem, pri čemu je upotreba kvalitetnih boja bez znanja o njihovoj primeni praktično uzaludan posao. Dugotrajnim bojenjem kose koje se izvodi na neprofesionalan način dobija se vlas koja više nije u stanju da zadrži pigmente ni posle samog farbanja i rezultat je šarena kosa i ispoštena boja.

farbanje kose 5

U tendenciji očuvanja vlasi danas pored klasičnih farbi koristimo i boje koje su veoma nežne prema kosi a koje takođe imaju trajan karakter ,kao i boje koje neguju vlas pri čemu se pigmenti uvode bez pomoći amonijaka pa čak i bez razvijača.Krajnji rezultat svakog farbanja (bez obzira koliko se često kosa farba) treba da bude sjajna i negovana kosa sa izraženom dubinom boje a za ovakav rezultat nije dovoljna samo upotreba jedne vrste boje .

U našem salonu se farbanju kose pristupa veoma ozbiljno – upotrebom vrhunskih farbi za kosu a u saradnji sa klijenetima i njihovim željama farbanje kose se radi na stručan način i sa planiranjem na duži rok ,tako da se dobijen ton može dugo održati kao i da se može obanvaljati bez bojazni da će kosa biti izložena prevelikom stresu.