fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

 

Šišanje kose

Naš cilj je da nadmašimo Vaša očekivanja !
Šišanje kose

Šišanje kose je ujedno osnovna i tehnički najzahtevnija komponenta našeg posla-zanata a istovremeno je i osnova svake frizure. Kako god obojili kosu,promenili joj strukturu ili je stilizovali, bez dobro pripreme u vidu šišanja kose razultat može u najboljem slučaju biti polovičan.

Šišanje kose pomaže da promena teksture ili boje bude celovita-dobro ofarbana kosa sa isušenim krajevima neće imati za rezultat sjajnu kosu, ispravljena kosa sa suvim krajevima neče biti glatka i elastična a kovrdžava kosa sa lošim krajevima neće moći da formira rastresite već smrznute lokne.

Redovno šišanje kose je i tretman kojim negujete kosu –isušeni i rascvetali krajevi se neredovnim šišanjem proporcionalno šire i dovode do oštećivanja dužine kose do kojeg ne bi došlo kada bi kosa bila redovno osvežavana šišanjem.

Dobro ošišana kosa vam skraćuje vreme kod stilizovanja frizure jer ovakva kosa sam pada u formu i vaš posao kod oblikovanja frizure je i olaakšan i ubrzan. Ošišana kosa na pravi nacin čini da imate osećaj da ste sebi priuštili nešto novo i da je ta nova kosa nešto što treba da negujete o održavate, ona vam daje svežinu koje se preslikava na kompletnu pojavu.

šišanje kose
DSCF8643