fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Kvalitet kose – šta je to u praksi ?

Kvalitet kose – šta je to u praksi ?

Svaka je kosa upotrebljiva (sa  izuzetkom nekih koje samo potvrđuju pravilo), i svaki tip kose  pogoduje nekoj frizuri -odnosno za svaku frizuru postoji tip ili tipovi kosi koji su joj  potrebni ,a da bi izgledala baš kao sa slike

Podrazumeva se da najveći broj klijenata želi da ima baš onakav tip kose kakav nema ili i uz pomoć stručnjaka ne može da ima; ili želi frizuru koji nikad nije imala a koju nije imala baš zato što zbog kvaliteta kose i i ne može da ima.

Iz pređašnjeg proizilazi da je skoro svaka kosa kvalitetna, iako su neke gušće od drugih,neke deblje a neke suvlje od drugih.Nepotrebno je da očajavate jer vam je kose previše gusta,ili previše tanka,ili ne može da dostugne dužini koju biste želeli.

Ključ za postizanje  dobrog izgleda kose koji bi ste želeli je da prilagodite želje sa mogućnostima, a pri tom je najbitnije da vam u tome pomogne neko ko je iskusan i stručan  u tim oblastima; ko će moći da vam kaže šta je za vaš izgled i kosu dobro a šta nije,šte je realno očekivati a šta nikad nećete postići ; kako će vam kosa izgledati ako još danas odbacite neke loše navike  i ideje  i počnete da radite sa kosom na pravilan način.

Uostalom, sa današnjim znanjem  i tehnologijama mnogi problemi kose se relativno lako rešavaju,bilo da želite promenu teksture ,dužine ,oblika ili kvaliteta kose.

Imajte na umu da velike promene zahtevaju i veliko znanje  i veštinu;pogrešan korak može da prouzrokuje da budete nezadovoljni kosom ,pa i sobom- duže vreme.Potražite savet na više mesta pre nego se odlučite  za neku drastičnu promenu.

 

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.