fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Najpoželjniji minival – Evolution neutral wave system -Goldwell

Najpoželjniji minival – Evolution neutral wave system -Goldwell

 

Goldwell -ov sistem PH lipidnog minival losiona  je spoj najboljih karakteristika kiselih i baznih losiona za  minival i kao takav je jedinstven preparat na trzistu profesionalne kozmetike .Lipidni minival  daje čvrste i dugotrajne  lokne i kovrdže ,pri čemu ne isušuje vlas već  naprotiv -oporavlja vlas  i  čini je elastičnijom i ujedno uspešno  radi na očuvanju pigmenta .

Alkalni losioni za minival (klasični) daju dugortrajne i čvrste lokne-kovrdže a mana im je što prilično isušuju kosu ; acidni losioni su veoma blagi prema kosi ali daju slabe lokne i kovrdže koje su kratkotrajne.Lipidni evoperm losion daje dugotrajne rezultate pri čemu je veoma nežan prema vlasi pa dobijamo  luksuznu kosu koje je čvrsto prelomljena a na dodir mekana i prijatna .

Neutralni minival losion sadrži lipide koji  se kroz tretman ubacuju u kosu čineći je eleastičnom (što je najvažnija karakteristika svake ne-ravne kose) i veoma lakom za održavanje i oblikovanje jer se spirale formiraju same od sebe. Dodavanjem lipida kosa se ojačava i hidrira pa su suve kose posle neutralnog minivala  manje suve .

POGLEDAJTE NAŠU GALERIJU

Color maintain system koji sadrži lipidni minival losion čini da se pigmenti zadrže u vlasi ( uobičajeno je da  pri pravljenju klasičnog minivala kosa izgubi boju-naročito ovo važi za farbane kose) pa kosa posle tretmana ne izgleda isušena zbog gubitka boje ,a još jedna velika prednost je što nema potreba za obnavljanjem boje posle minivala (ponovnim prefarbavanjem kose posle minivala se oslabljuje vlas čineči lokne -kovrdže slabijim i time i kratkotrajnijim).

cenovnik usluga možete pogledati klikom  na ovaj link > CENOVNIK

Lipidnii minival je vrhunski tretman  namenjen onima koje žele da maksimalno očuvaju kvalitet kose pri promeni teksture kao i svima koji žele da bez rizika dobiju drugačiju kosu.Slabe kose kojima fali jačina i elastičnost kao i suve kose koje imaju lošu teksturu (nepravilno prelomljena ,neposlušne i suve lokne…..) ovim tretmanom potpuno menjaju izgled ,oblik kao i osećaj za vlas.

 

 

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.