fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Blagi minival -savršena frizura za odmor

Blagi minival -savršena frizura za odmor

Ako tražite savršenu frizuru za odmor to je svakako blago prelomljena kosa koja je perfektno uklapa u opuštenu atmosferu odmora i naravno još bolje ako ste letnji odmor rešili da provedete na moru.

Zašto je blagi minival  savršena frizura odmora ? -evo zašto:

-Pre svega zato što blagi minival  najbolje  i najprirodnije izgleda kada se zbog vrućine nosi široka garderoba  a stilovi oblačenja su apsolutno ležerni.Dobijeni volumen , krupne lokne i ležerni izgled  garantuju da frizura neće izgledati previše sređena a opet -tu sve odlike dobre frizure i lepe kose.

-Vreme od svog odmora koje ćete potrošiti na oblkovanje frizure je = 0.Dovoljno je da posle pranja kose nanesete stajling proizvod,rukama  izgužvate kosu i ostavite da se sama osuši u unapred zadati oblik.

-Snagu koju obnavljate na odmoru nećete trošiti na feniranje a dodatna vrućina koju fen proizvodi vas neće izluđivati.Praktična strana ovakve kose je očigledna.

-Ako dane odmora provodite na plaži imaćete frizura kada je niko oko vas nema, a za postizanje ove frizure biće dovoljno da sperete so sa kose i  ostavite kosu da se sama osuši.

cenovnik usluga možete pogledati klikom  na ovaj link > CENOVNIK

Preparati koji se obično koriste za blagi minival su veoma nežni prema kosi i imaju skraćeno vreme trajanja.Oni ne sadrže ni  tioglikol(osnova svakog klasičnog losiona za minival) ,ni amonijak pa samim tim ne oštećuju kosu (voćne kiseline za minival) a mogu da budu formulisani i da istovremeno oporavljaju kosu (keratinski minival) i učine je elastičnijom i sjajnijom.Blagi minival  urađen ovim preparatima traje oko dva meseca .

Blagi minival  je frizura sa kojom idete na odmor , frizura sa kojom  se odmarate  i frizura  koja vam pomaže da ujedno odlično izgledate i  odmorite se.

 salon  FIJATOVIĆ   +381642582715

 

 

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.