fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Zašto da promenim teksturu kose

Zašto da promenim teksturu kose

Dok promenom boje kose menjate izgled kose ,promenom teksture menjate pored izgleda i samu kosu ,odnosno menjate način na koji se kosa ponaša,menjate oblik ,osećaj koji pod rukom imate za kosu…..Zato je promena teksture kose daleko veća promena i zahteva da se detaljnije obrazloži.

Zašto bi promenili kosu?

promena teksture kosezasto da prmenim teksturu kose

Veliki broj klijanata ima problem sa kosom koja nije u skladu sa njihovim željama a naravno da i oni koji su sa svojom kosom zadovoljni ponekad požele da naprave promenu pa time i požele da im je kosa drugačija.Kroz nekoliko primera pokazaćemo kako se promenom teksture kosa prolagođava vašim potrebama:

Ako vam je kosa previše jaka i ima viška volumena pa ne možete da se isfenirate kako bi ste voleli ili to feniranje oduzima previse vremena i snage promemena teksture je rešenje koje može biti privremeno ili trajnije.

Ako vam je kosa previše gruba i ne odgovara ležernom stilu frizure kojem težite ili vaše farbanje kose  ne može da dodje do izražaja zbog takve kose onda je promena teksture  rešenje

Ako vam je kosa previše mekana i nemože da drži frizuru i volumen pa vam kosa najčešće izgleda kao da ste pokisli promena teksture je za vas.

Ako ste za sebe poželeli prelomljenu frizuru i gustu kosu a vaša je kosa retka i ravna onda problem može da reši promena teksture kose.

Ako poželite da promenite teksturu kose obratite se svom frizeru i ne pokušavajte da ove promene napravite kod kuće jer posledice mogu da se odnose i na vaše zdravlje a ne samo na kosu.

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.