fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Praktična strana dobre kose

Praktična strana dobre kose

Zašto uopšte pokušavamo da održimo kvalitet kose?Koja je razlika između kose koja je očuvana i one koja nije sa obzirom da skoro svaka kosa kada se isfenira može da izgleda odlično?

Kada vam je kosa zdrava vi i nemate predstave sta znači imati ostećenu kosu i čini vam se da ako je malo ofarbate i dodate minival da će kosa lepše izgledati i da će sve ostalo ostati po starom;ali promene boje i oblika povlače za sobom i promene ponašanja i kvaliteta kose .Da li će ove promene biti u vašu korist ili na štetu zavisi pre svega od procene šta je za vašu kosu i vaše navike u radu sa kosom dobro a šta nije.

Dobra kosa će vam pre svega pružiti zadovoljstvo kada se njome bavite.Ukoliko vam je kosa oštećena biće vam potrebno neuporedivo više vremena i snage da je dovedete u pristojno stanje ,a kako se ovaj zahtev ponavlja iz dana u dan ,jasno je da vremenom  imate sve manje i manje snage  i nerava za ponovnu borbu sa kosom

.dobre kose

Dobra kosa zadržava pigmentaciju mnogo bolje pa vam kosa ostaje dobro ofarbana daleko duže, što opet smanjuje vaše obaveze oko farbanja i naravno štedi vam novac.

Dobra kosa je sama po sebi lepša i nije joj potrebno mnogo stajling proizvoda da bi dobro izgledala pa vi ne morate da se mnogo bavite sa upoznavanjem i kupovinom  raznim mazalica i opet time štedite novac  i vreme.

Dobra kosa ima i očuvanu strukturu vlasi što je čini otpornijom i jačom .Ovo je mnogima bitno jer kosa koje nema jačinu  se troši i ne može da dostigne neku naročitu dužinu,što je opet želja mnogih koji traže rešenja problema u nadograđivanju kose koje sa sobom opet nosi daleko više potrošenog vremena i novca.

Nećete baš uvek imati vremena za kosu (možda ni  novca) ,pa vam se može destiti da morate da izađete iz kuće sa raspadnutom frizurom s vremena na vreme.Da do ovoga ne dođe ,vodite računa šta stavljate na kosu,planirajte i potražite nekog stručnog da vam kaže da li su vaši planovi sa kosom realni u odnosu na mogućnosti ili treba da ih korigujete.

dobra kosa

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.