fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Neželjeni odsjaji u kosi

Neželjeni odsjaji u kosi

Neželjeni odsjaji  u kosi : Pored visine tona boje na kosi,odsjaji su sledeći najbitniji kriterijum koji određuje da li ćete biti zadovoljni nekom bojom za kosu.odnosno da li će vaša kosa   u kombinaciji sa datom bojom da ti zadovoljavajuće rezultate.

Neželjeni odsjaji  u kosi : Najčešći problemi su kako da plavuše ne budu zlatne,kako da brinete ne budu crvene,kako da smedje ne budu crne…Dve osnovne stvari određuju kakav će vam kosa imati odsjaj- stručnost onoga ko određuje boju a u odnosu na datu podlogu  a onda  i kvalitet boje koju na kosu nanosite.

Neželjeni odsjaji  u kosi : Oba ova faktora su važna  i neophodna da bi sve ispalo kako treba : ako nije dobro ocenjeno stanje kose pre farbanja i ako nije dobro analizirana postojeća boja onda vam ni najkvalitetnija boja neće pomoći;ako farba koju nanosite nije dobra odnosno ako pigmenti nisu dovoljno dobri i daju loše   isprane odsjaje onda vam ni sajan frizer nije od koristi.

Neželjeni odsjaji  u kosi : Problem odsjaja koji vam se ne dopadaju nije tako strašan odnosno relativno je lako rešiv-skidači boje sa kose vrlo lako odstranjuju neželjene odsjaje,posle čega sledi popravak boje;proces je gotovo neškodljiv za kosu.

Neželjeni odsjaji  u kosi :

neželjeni odsjaji koseneželjeni odsjaji u kosi

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.