fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Nega slabe kose

Nega slabe  ili tanke kose je pokušaj da se postigne čvršća vlas koja može duže da drži frizuru,da se postigne punija vlas koja ujedno daje i gustinu kosi,da se na tako progušćenoj kosi bolje pokaže punoća boje i sjaj kose.

Kada je reč o postizanju dugotrajnije frizure na slaboj kosi: probajte da koristite što manje kondicionera pre pravljanja frizure jer isti otežava  i blago masti kosu  pa frizura u startu nema čvrstinu.Kondicioneri sa kiselim ph su jako dobri za ovaj tip kose.Trajna preparacija kose se preporučuje kod ovakvih tipova kosa, a upotrebom vrhunskih preparata ovaj tretman daje negovanu kosu.

Punija i deblja vlas se dobija upotrebom volumen  šampona ,condicionera i tretmana koji sadže polimere koji se zadržavaju  u i  na kosi koja se bukvalno podebljava.

Za vizuelno gušću,puniju  i sjajniju kosu opredelite se ili za tamnije nijanse ili za pramenove na kosi ,svetlije boje će je naizgled još više prorediti.

Pravilan odabir tretmana koji ćete odabrati za vašu slabiju kosu koja se vrlo lako oštećuje takodje spada u negovanje slabe kose .

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.