fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Nega kovrdžave kose

Negovanje kovrdžave kose: kovrdžava kosa je ujedno i suva kosa pa se preporučuje upotreba nege kako za kovrdžavu tako i suvu  kosu.Praviti razliku između čvrste i mekane kovrdžave kose je početak razumevanja ovog tipa kose ,što se odnosi kako na negovanje tako i na stilizovanje  i  ukupan rad sa ovim tipom kose.

Negovanje kovrdžave kose: ukoliko imate čvrstu i jaku kovrdžavu kosu onda se slobodno opredelite za upotrebu nege za suvu kosu jer će ovi proizvodi  bolje uticati na oporavak kose.Svilenkasti osećaj koji posle negovanja treba da ostane neće pokvariti vaše lokne već će im dati elastičnost.Slobodno kombinujte ovu vrstu tretmana sa šamponima za kovrdžavu kosu koji služe za rasejavanje lokni.

Negovanje kovrdžave kose: ako vam je kosa normalne debljine ili slabija koristite samo proizvode koji su za negu kovrdžave kose jer će je tretmani za suvu kosu preopteretiti i lokne se opustiti.Kisela ph vrednost ovih preparata treba da uz negovanje da i sjajne i čvrstre lokne.

Negovanje kovrdžave kose: kada pričamo o negovanje odnosno boljem izgledu kovrdžave kose tada je i izbor boje jedna od presudnih stvari,jer će pravilan odabir boje učiniti kosu vizuelno manje suvom.

 

nega kovrdzave koseNegovanje kovrdžave kose:

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.