fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

 

Nega kose

Naš cilj je da nadmašimo Vaša očekivanja !
Nega kose

Negovanje kose je osnovni uslov za zdravu i lepu kosu – danas kada je najveći broj kosa hemijski tretiran (pre svega ofarban) negovanje kose je neophodno apsolutno svakoj kosi… čak i kose koje nisu hemijski tretirane traže negu naročito ako se ona često fenira ili se koriste vrući aparati za kosu. Što je kosa duža treba joj sve više nege – pojačana nega je potrebna i ako ste rešili da puštate kosu pa imate nameru da zbog brzine rasta preskočite poneko sisanje.

Nega kose je uzaludna ukoliko ne obratite pažnju na korišcenje hemijski preparata – boja i blanševa – jer amaterskim korišćenjem dovodite kosu u kvalitet koji nijedna nega koliko god bila kvalitetna ne može da popravi. Tremani za negi kose koji podrzumevaju upotrebu šampona i maski sa negujućim komponenatama daju rezultate samo kod kontunuirane upotrebe, povremena primena daje veoma ograničene rezultate.

Današnji tretamani koje radimo u salonu mogu imati i pojedinačno – ciljano kao i sveobuhvatno dejstvo na vlas. Sistemski tretmani za negovanje kose su neuporedivi efektniji od samih maski jer su zamišljeni da vlas pripreme, leče i očuvaju dobijene rezultate na jedan duži rok.

nega