fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Nega blajhane kose

bjajhana kosa negaNega blajhane kose:Blajhana kosa je u svakom slučaju agresivno tretirana  i u najvećem broju slučajeva vrlo oštećena kosa.Stoga se najbolji efekti  u negovanju blahane kose  postižu prevencijom, odnosno- ne treba dozvoliti da se kosa prilikom obezbojavanja ošteti preko mere koja je neophodna da bi se dobio željeni efekat.

Nega blajhane kose:Da bi se uspešno kontrolisao stepen dekoloracije i ujedno stepen oštećenja kose  u samom procesu potrebno je: 1.da se tretman radi sa kvalitetnim proizvodima- pri čemu su razlike u kvalitetu blanševa na tržištu ogromne  i upotreba profesionlnih preparata uopšte ne garantuje kvalitet jer mnogi koriste termin „profesionalni“ da prikriju loš i agresivan proizvod; 2. da tretman radi neko ko ima iskustva sa dekoloracijama i zna da blagovremeno prepozna dobijeni željeni efekat .

Nega blajhane kose:Sami preparati za negu imaju svrhe samo ako je vlas posle trertmana očuvala svoju strukturu pa je poboljšanje kvaliteta moguće jer postoji osnova za to.Ako je kosa potpuno izbeljena i beživotna poboljšanje se postiže makazama.

blajhana kosa odrzavanjeblajhana kosa negovanje

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.