fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Kako dobiti volumen na kosi -nekoliko saveta

Kako dobiti volumen na kosi -nekoliko saveta

Kako dobiti volumen na kosi : Ne stavljajte balzam na koren kose već samo na dužinu i krajeve jer ne želite da omekšate deo kose koji je za volumen ključan (ovo ne važi za one koji koriste acidifajere umesto condicionera).volumen na kosi

Kako dobiti volumen na kosi : Menjajete razdeljke na kosi povremeno.Kada dugo nosite isti razdeljak kosa na tom delu polegne a istovremeno se na suprotnoj strani dobija veći volumen ,pa koristite to u izradi frizure.

Kako dobiti volumen na kosi :Kada sušite kosu prebacite glavu na dole i probajte da kosu usmeravete  u suprotnom pravcu željenog.Ovo će dati veći volumen kada je osušite pa ispravite glavu.volumen kosa vikleri

Kako dobiti volumen na kosi :Ne koristite previše staljing proizvoda jer oni opterećuju kosu i smanjuju volumen.Ovo specijalno ako imate slabiju kosu.

Kako dobiti volumen na kosi : Strateški postavljeni pramenovi ili različito bojeni delovi kose vizuleno povećavaju volumen kose.

Kako dobiti volumen na kosi :Tapiranje je ponovo aktuelno i veoma moderno.Ne stidite se da imitirate tetku kojoj ste se podsmevali.

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.