fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Kada da promenim frizuru

Kada da promenim frizuru

Osnovna odlika svake frizure je naravno da treba da vam pre svega dobro stoji odnosno da  vam ukrašava pojavu.Pored ove očigledne odlike frizura treba da vam bude i praktična,da odgovara vašem stilu i  da se vi dobro osećate dok je nosite.

Ako vam je frizura moderna i dobro ošišana ali se mučite dok je nameštate onda ili nije dobro usaglašena sa vašim tipom kose ili je previše zahtevna za vaše sposobnosti i navike u oblikovanju frizure, pa je izvesno da treba da ošišate kosu drugačije.

Ako kosu vezujete i stavljate šnalice i rajfove češće nego što vem je kosa puštena i imate frizuru, onda bi trebalo da razmislite o šišanju kose kako bi ona ponovo postala vaš ukras a ne smetnja.

Ako vam je kosa porasla pa više nemožete da namestite frizuru,ako vam oubičajeni način stilizovanja više ne funkcioniše ili vam oduzima previše vremena,vreme je za šišanje kose.

Ako baš dugo nosite istu frizuru i dužinu kose treba da je promenite ne samo zato što će vas nova frizura osvežiti nego i zato što se kosa vrmenom menja odnosno kvalitet joj se manja pa je moguće da takva promen traži i promenu oblika kose te vam sledi šišanje kose.

šišanje kose beogradpromena frizure beograd

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.