fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Bojenje kose  / Intenzivni pramenovi na kosi – održavanje

Intenzivni pramenovi na kosi – održavanje

Intenzivne boje na kosi se teže postižu i teže održavaju nego klasične farbe, stoga ako se odlučiš za ovakvu vrstu boje, bilo da su u pitanju pramenovi ili bojenje cele kose, imaj u vidu da ćeš morati češće da posećuješ frizerski salon(neophodno je češće re-toniranje).

Osnovno je da kosa kao podloga nije oštećena, a zatim i da se u procesu bojenja ne ošteti

Intenztivni pramenovi: S druge strane -spektaklarni izgled koji se postiže ovakinim nijansama definitivno zaveđuje truda.Spektar boja i kolorit se ovakvim tonovima je daleko kompleksniji i naravno lepši i zanimljiviji nego kod klasičnog bojenja kose.

Intenztivni pramenovi: Osnovno je da kosa kao podloga nije oštećena ,a zatim i da se u procesu bojenja ne ošteti-od ovoga zavisi koliko će boja biti trajna,sjajna, kolika će biti dubina tona i konačno i sam željeni ton od istog zavisi.

Sledeći korak je negovanje kose sa intezivnim tonovima. Održavanje boje je takođe zahtevniji, traže da se određene procedure proizvođača ispoštuju da bi se dobio trajno vibrantan erfekat,pri čemu se ovde naravno misli na upotrebu određenih šampona , pakovanja i losiona za održavanje i isticanje boje.

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.