fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Farbanje kose u ljubičasto

Farbanje kose u ljubičasto

Ljubičasto farbanje kose spada u fabanja sa intenzivnim odsjajima  za koja su dve najbitnije odlike veoma efikasan rezultat i teže  održavanje tona.

 

Prva i već pomenuta -očigledna prednost farbanja kose u ljubičasto je jak utisak koji ovako ofabana kosa ostavlja.Violet farba je tamna  i rezultat ovakvog farbanja kose je  i tamna kosa sa dubokim odsjajima dok je za intenzivnu ljubičastu  potrebno da se farba nanese na svetliju podlogu (na slikama je boja rađena na svetlijoj ili parcijalno svetlijoj podlozi ). Ljubičasto ofabana kosa je kosa sa najjačim sjajem od svih farbanih kosa te time odaje utisak zdrave -kvalitetne kose.

Glavna mana ljubičasto ofabane kose je pojačano ispiranje pigmenata i  iz ove karakteristike proizilaze  i svi problemi koji se naknadno javljaju.Održavanje ljubičasto ofarbane kose podrzumeva da se kosa mora farbati cela skoro pri svakom farbanju što je zahtevnije  i tehnički  i finansijski ali i zahtevnije  u smislu održavanja kvaliteta kose-pravilnim načinom nanošenja farbe na kosu ovo je naravno moguće  i ovakav način rade je i poželjan ,ali je i neizvodljiv u kućnoj varijanti.Posledica nestručnog a dugotrajnog fabanja kose u ljubičasto je veoma oštećena kosa koja nije u stanju da zadrži pigment što nadalje veoma otežava rad sa ovakvom kosom.

Ukoliko vam redovan odlazak kod frizera nije problem onda farbanje kose u ljubicasto ,ili delimično farbanje kose u ljubičasto( npr-ljubicasti pramenovi ili ljubicaste sekcije kose ili samo dadavanje ljubičastog sjaja) može da bude izuzetno rešenje za vaš novi izgled kose.

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.