fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Oporavak i negovanje tretmanima po meri vaše kose

Oporavak i negovanje tretmanima po meri vaše kose

lEČENJE I NEGOVANJE kose je danas aktuelnije nego ikad jer smo kroz napredak tehologija dobili preparate koji ciljano utiču na poboljšanje kvaliteta kose. Vizuleno kao i faktičko trajno poboljšanje kvaliteta je danas moguće i na najoštećenijim kosama a ujedno je moguće poboljšati kvalitet suve kose kao i jačinu  i eleastičnost slabe kose kao i pripremiti kosu za za buduća oštećenja.

Iz našeg spiska  salonskih tretmana   pokušajte da pronadjete onaj koji najviše odgovara vašoj kosi a ako ne uspete  u tome kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado  pomoći .

FIBRE CLINIX:

Poslednja reč u tehnologiji lečenja i negovanja kose su tretmani sa bonderima a fibre clinix je ovu tehnologiju odveo još dalje sa trostrukom bonding akcijom unuter vlasi, i time izuzetno pojačao efefkat ojačavanja kose.Trajno aktivni sastojci tretmana koji se na licu mesta formuliše  za određenu kosu  i rešavanje specifičnih problema vezanih za istu  daje garantovanu dvomesečnu negu.Zavisno od potrebe tretman dodaje vlasi HIJALURON za hidriranje i elastičnost,KERATIN nadogradjuje suvu kosu,KOLAGEN podmlađuje a VITAMIN B3 oporavlja vlas.Izuzetan tretman renomirane frizerske kuće kojim će i najzahtevnije kose biti pre svega ojačane a zatim i oporavljene i revitalizovane.

milk_shake® integrity reconstruction system

je tretman za rekonstrukciju i hidrataciju jako oštećene kose.Sadrži kompleks amino kiselina koje formiraju keratin koji služi za jačanje,rekonstrukciju I zaštitu kose I ima antioksidantno dejstvo ,kao I  proteine mleka  sa istim zadatkom.Sadrži hijaluronsku kiselinu sa malom ,srednjom I velikom molekularnom težinom koja zbog toga lako prodire u vlas I ima super hidrirajuće dejstvo.Obnavlja pokidane delove vlasi,jača je  I štiti od spoljnih uticaja,kompletno rekonstruiše kosu spolja I  iznutra.

 

loreal  power mix tretman

Loreal power mix je prva personalizovana maska sa viskom koncentracijom koja se sveže priprema za svakog klijnta ponaosob.To je veoma brz treman (5 min) koji daje višenedeljni efekat  i transformiše kosu momentalno.Dvokomponentna struktura tretmana čini da raznovrsnim mešanjam bude formulisan za rešavanje svih problema kose,  i veoma  precizan u ispunjavanju želja klijenata vezanim za kosu a što je ujedno čini upotrebljivom samo u frizerskim salonima.

Nega kose Loreal power mix -Nutri : hidrira kosu  i daje  sjaj;posebno dobra za suvu kosu kojoj fali elasticnost i finoća na dodir.

Nega kose Loreal power mix -Repair : hrani kosu i oporavlja oštećene vlasi;za kose koje su veoma oštećene.

Nega kose Loreal power mix -Liss :smiruje jaku kosu  i  daje kontrolu nad kosom koja je rezistentna i teško ukrotiva;za jako suve kose kao i kovrdžave suve kose koje Čini mekšim,sjajnijim i finijim.

Neka kose Loreal power mix -Color :color sa antiksidansima daje kosi  dodatni sjaj i štiti boju od ispiranja i oporavlja vlas od farbanja kose; za bojene kose kojima treba da se zaključaju pigmenti,povrati kvalitet i produži trajnost boje.

Nega kose Loreal power mix -Force :jača vlas  , čini je čvršćom i sprečava pucanje vlasi; za kose koje su tanke ,slabe i ne mogu da dostignu željenu dužinu kao i one koje zbog nedostatka snage brzo gube frizuru.

REVIVE :

Botox za kosu zvuči pomalo rogobatno ali je ipak prikladan naziv za  rezultate koje ovakav tretman postiže pa zato i kažemo da je kosa botoxirana.

Botox za kosu je nega kose koja je trajna ,odnosno dizajnirana je da se zadrži u kosi nekoliko pranja i da pri tome oporavi vlas.Botox kose je intenzivna regeneracija za oslabljenu  i beživotnu kosu koja je izgubila volumen.  

Botox kose je kombinovani tretman  biljnog kolagena i hijaluronskog kompleksa.Kolagen dobijen iz akacije obezbedjuje hidrataciju kose kao i zaštitu vlasi  dok hijaluron  dobijen iz agave vezuje vodu u kosi te deluje kao humektikant , a polimeri sadržani u ovom kopleksu  dodaju kosi snagu i debljinu.

Botox kose je 15-o minutni tretman koji je naročito pogodan za kose koje su hemijski tretirane čime je struktura vlasi oslabljena, kao i za kose koje su slabe i tanke i fali im volumen.

Kosa koje je tretirana botoxom je hidrirana,čvršća,eleastčna,sjajna i veoma prijatna na dodir-svilenkasta.

cene tretmana možete pogledati na http://www.fijatovicfrizer.rs/cenovnik/

olaplex tretman

je baziran na molekulima koji pronalaze i ponovo povezuju pokidane sumporne veze unutar vlasi (ova veza je jedan od tri tipa veze u kosi ali najjača  i time najbitnija  i direktno odgovorna za čvrstinu i jačinu ).Ove veze se kidaju usled dejstva hemijskih preparata ( farbanja kose.pramenovi….),ali i vrućih alata (presa ,fenova..) i time trajno oslabljuju kosu čemu olaplex uspešno kontrira.

 

milos fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: