fijatovic logo

Fijatović Frizer

Vaš salon na Vračaru

Blog

Frizerski salon Fijatović - Beograd, Vračar / Opšte  / Oporavak i negovanje tretmanima po meri vaše kose

Oporavak i negovanje tretmanima po meri vaše kose

lEČENJE I NEGOVANJE kose je danas aktuelnije nego ikad jer smo kroz napredak tehologija dobili preparate koji ciljano utiču na poboljšanje kvaliteta kose. Vizuleno kao i faktičko trajno poboljšanje kvaliteta je danas moguće i na najoštećenijim kosama a ujedno je moguće poboljšati kvalitet suve kose kao i jačinu  i eleastičnost slabe kose kao i pripremiti kosu za za buduća oštećenja.

Iz našeg spiska  salonskih tretmana   pokušajte da pronadjete onaj koji najviše odgovara vašoj kosi a ako ne uspete  u tome kontaktirajte nas i mi ćemo vam rado  pomoći .

 L’Oreal Absolute Repair Molecular

L’Oreal Absolut Repair Molecular je linija za negu kose koju je razvio L’Oreal Professionnel za sve tipove oštećene kose I dizajnirana je da popravi do dve godine oštećenja u samo jednoj upotrebi .

Tretman L’Oreal Absolut Repair Molecular:

– Obnavlja molekularnu strukturu kose, čineći je jačom i vraćajući joj elastičnost i pokretljivost

– Vraća snagu kosi, čineći je manje sklonom lomljenju i oštećenju

– Prodire duboko u kosu, pružajući trenutnu transformaciju

-Dugotrajno oporavlja kosu

-Sadrži metal –detox komponente pa je ujedno i metal detox tretman

Sve u svemu, L’Oreal Absolute Repair Molecular tretman je naučno dokazano rešenje za obnavljanje oštećene kose, pružajući duboko prodiranje i dugotrajnu popravku.

REMEDY :

Remedi je profesinalni tretman posvećen dugotrajnoj i  potpunoj rekonstrukciji kose i odlučno je rešenje  u svim slučajevima oštećene i beživotne kose.

 

FIBRE CLINIX:

Poslednja reč u tehnologiji lečenja i negovanja kose su tretmani sa bonderima a fibre clinix je ovu tehnologiju odveo još dalje sa trostrukom bonding akcijom unuter vlasi, i time izuzetno pojačao efefkat ojačavanja kose.Trajno aktivni sastojci tretmana koji se na licu mesta formuliše  za određenu kosu  i rešavanje specifičnih problema vezanih za istu  daje garantovanu dvomesečnu negu.Zavisno od potrebe tretman dodaje vlasi HIJALURON za hidriranje i elastičnost,KERATIN nadogradjuje suvu kosu,KOLAGEN podmlađuje a VITAMIN B3 oporavlja vlas.Izuzetan tretman renomirane frizerske kuće kojim će i najzahtevnije kose biti pre svega ojačane a zatim i oporavljene i revitalizovane.

milk_shake® integrity reconstruction system

je tretman za rekonstrukciju i hidrataciju jako oštećene kose.Sadrži kompleks amino kiselina koje formiraju keratin koji služi za jačanje,rekonstrukciju I zaštitu kose I ima antioksidantno dejstvo ,kao I  proteine mleka  sa istim zadatkom.Sadrži hijaluronsku kiselinu sa malom ,srednjom I velikom molekularnom težinom koja zbog toga lako prodire u vlas I ima super hidrirajuće dejstvo.Obnavlja pokidane delove vlasi,jača je  I štiti od spoljnih uticaja,kompletno rekonstruiše kosu spolja I  iznutra.

 

 

 

cene tretmana možete pogledati na http://www.fijatovicfrizer.rs/cenovnik/

 

 

fijatovic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.